Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Cikkeink "Elemzés" témában

ELEMZÉS

Erste Fókusz - 200 napos fölött a Linde

Mind fundamentális, mind pedig technikai oldalról nézve emelkedés előtt állnak a Linde részvények. Az árfolyam egy bázisból kitörve áttörte a negatív trendcsatorna felső szélét és jelenleg a 200 napos mozgóátlaggal küzd....

ELEMZÉS

Erste Fókusz - Támaszon a Commerzbank

A Commerzbank árfolyamgrafikonja a negatív irányú árfolyamcsatorna felső széléhez tapadt és elképzelhető, hogy hamarosan felfelé kilép a sávból. Az emelkedés lehetőségét támogatja, hogy a vállalat értékét jelenleg igen...

ELEMZÉS

Erste Fókusz - Trendcsatorna alján az S&P500

Az S&P 500 index egy emelkedő trendcsatornában halad felfelé. Jelenleg az árfolyam a csatorna alján helyezkedik el az 50 napos mozgóátlag közelében és itt már érdemes lehet vételi pozícióban gondolkodni.

ELEMZÉS

Erste Fókusz - Aktiválódott a stop-loss - EON

Az E. On részvényekben felvett long pozíciónk 10%-os hozam realizációja mellett lezárult, miután az árfolyam a múlt hét elején 16,5 euróra módosított stop megbízásba ütközött.

ELEMZÉS

Erste Fókusz - Támaszról fordulhat a DAX

Ritka együttállás látható a Dax árfolyamgrafikonján. A jelenlegi árfolyam az emelkedő trendcsatorna aljával, a 200 és a 30 napos mozgóátlaggal esik egybe, bónusz ráadásként még egy szint is húzódik a közelben, igaz az...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben