Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Keresés cikkeinkben

174 találat cikkeink között

TESLA - 2024/47 - napi

Az elmúlt időszakban belső gyertya érkezett a piacra.

APPLE - 2024/47- napi

Az elmúlt napokban tovább folytatódott a korrekció.

OTP - 2024/47 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozásaink szerinti mozgás érkezett a piacra.

Olaj - 2024/47 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozásainkkal szemben lassú emelkedés érkezett a piacra.

USD/HUF - 2024/50 - napi

Az elmúlt napokban a várakozásainknak megfelelő mozgást írt le a kereszt, először emelkedett, majd a célár környékéről délre fordult és elérte az erre az esetre jelzett célárat is.

EUR/USD - 2024/50 - napi

Az elmúlt napokban a várakozások szerinti emelkedés érkezett a piacra, mely elérte az elsődleges célárat.

S&P500 - 2024/50 - napi

Az elmúlt kereskedési napon folytatódott az emelkedés és a várakozások szerint újabb csúcsra futott az amerikai index.

DAX - 2024/50 - napi

Az elmúlt napokban a várakozásainkban megfogalmazott mozgást láthattunk, folytatódott a korrekció, melynek során elérte az elsődleges célárat az index és a másodlagos közelébe jutott (18220 vs. 18114,20), majd délre...

EUR/HUF - 2024/50 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozásoknak megfelelő mozgást láthattunk a piacon, először emelkedés, mely elérte a várt célárat, majd a lefordulás utáni esés, mely szintén a célárig jutott.

APPLE - 2024/46 - napi

Az elmúlt napokban folytatódott a korrekció.

TESLA - 2024/46 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozásainknak megfelelő esés érkezett.

OTP - 2024/46 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozásainknak megfelelően esés érkezett a piacra, mely elérte az elsődleges célárat és a másodlagos közelébe jutott (17250 vs. 17275).

Olaj - 2024/46 - napi

Az elmúlt időszakban a várakozások szerint megérkezett az esés, mely az elsődleges célár közelébe jutott (77,29 vs.77,61), majd éles emelkedés indult.

DAX - 2024/49 - heti

Az elmúlt hét mozgása arra utal, hogy elkészülhetett a várt szerkezet északi irányba.

S&P500 - 2024/49 - napi

Az elmúlt napokban folytatódott az emelkedés, még nem történt meg a tető kijelölése, újabb csúcsot ért el a piac, ahogy azzal az előző elemzésben számoltunk is, fordulós jelzés még nem alakult ki.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben