Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Későbbre csúszhat a Bázel III bevezetése - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2012. november 27.   09:58

A Fiat 400 millió euró értékben bocsátott ki 2016-ban lejáró kötvényeket. A kicsátás 7,75%-os kupon mellett és 7,4%-os hozammal történt.


A Fiat 400 millió euró értékben bocsátott ki 2016-ban lejáró kötvényeket. A kicsátás 7,75%-os kupon mellett és 7,4%-os hozammal történt.
Most érdemes NYESZ-R számlát nyitni!

Még év végéig fizessen be NYESZ-R számlájára, hogy erre az évre is igényelhessen adóvisszatérítést!

A Fiat aláírta a CNH-val (New Holand mezőgazdasági gépek gyártójával) a felvásárlási megállapodást. A teljes egyesülésre 2013 második negyedévében kerülhet sor.
A Nokia bejelentette, hogy új Nokia Asha 205 készülékén már külön Facebook gomb is lesz és ezzel ez lesz az első Nokia telefon, ami ilyen jellegű extrával rendelkezik. Ezáltal még szorosabbra válik a Facebook és a Nokia együttműködése. A lépést azzal indokolták a Nokia fejlesztői, hogy az Asha modellcsalád vásárlói jellemzően nagyon aktívak a közösségi portálon és ez által is szeretnék felhasználóbb baráttá tenni a telefont.
A ThyssenKrupp felkerült a UBS nem túl megtisztelő listájára, a legkevésbé kedvelt részvények közé.
A ThyssenKrupp részvényeinek besorolását semmlegesre csökkentette le a Credit Suisse.
A francia elnök Hollande az ArcelorMittal vezérigazgatójával fog ma találkozni. A megbeszélés fő témája az egyik rossz helyzetbe került és bezárás előtt álló franciaországi üzem államosítása lehet. A találkozó mindkét fél számára pozitív eredménnyel zárulhat, ugyanis az ArcelorMittal túladhat egy nem kifejezetten piacképes egységén, így legalább a leépítés költségei megtakaríthatóvá válnak.
A Bayer Európában is megkapta az EYLEA nevű készítményére az európai engedélyeket. A gyógyszert nemrégiben engedélyezték a Japán piacon, ezért már várható volt, hogy Európában is engedélyezni fogják. A gyógyszert az időskori nedves makula degeneráció kezelésére használják, ami az időskori vakság legfőbb oka. A gyógyszer rendkívül drága és havi szinten követeli meg a használatát. Az idősödő európai társadalom miatt egyre nagyobb piaca lehet a jövőben a gyógyszernek, ráadásul nagy profithányaddal rendelkező készítményről van szó. A hír pozitív azonban a piac már korábban beárazta ezt.
A Linde ismételten elnyerte egy LNG (cseppfolyós földgáz) hálózat kiépítésének a lehetőségét, ezúttal a Petronastól Malajziában. A hálózat maximális kapacitása napi 1840 tonna.
A BMW 750 millió euró értékben bocsátott ki 2018-ban lejáró kötvényeket. A hozam 53 bázisponttal haladja meg a bankközi kamat swapok közepét.
A Banco Bilbao 2 milliárd euró értékben bocsátott ki 2017-ben lejáró, A3 minősítésű fedezettel rendelkező kötvényeket. A hozamszint 260 bázisponttal haladja meg a bankközi swap értéket.
Daily Telegraph értesülései szerint fél évvel elhalaszthatják a Bázel III Európai bevezetését, sőt bevezetése még tovább csúszhat. Ez kedvező lenne a bankszektor számára, különösen azon pénzügyi intézményeknek, melyek még nem felelnek meg a szigorúbb szabályozói kritériumnak. Ugyanakkor nem csak nekik, hanem a többi banknak is kedvező lenne az enyhébb tőkeszabályozás.
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben