Hírlevél kezelés

 
 

Kérjük, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és mobiltelefon számot adjon meg.


Bővebben a MyErsteMarketről

Elérhető hírleveleink:
Regisztráció feltételei

A későbbiekben további hírlevelekre való feliratkozását, illetve leiratkozását a küldeményeinkben elhelyezett "Feliratkozások kezelése" linkre kattintva kezdeményezheti.

A hírlevelekben foglalt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és tartalmuk nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak és befektetési tanácsadásnak. A hírlevelekben foglaltak alapján az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben igény nem érvényesíthető, a közreadott információkért felelősséget nem vállal. Az Erste Befektetési Zrt. a hírlevelek küldését bármikor megszakíthatja, vagy szüneteltetheti, folyamatos és minden hírre kiterjedő hírközlést nem vállal. Kérjük, befektetési termékeinek kiválasztásában ne támaszkodjon kizárólag a hírlevélben foglaltakra, kövesse nyomon a kibocsátási tájékoztatókat a kibocsátók weboldalain, a BÉT-en jegyzett termékek esetében pedig a www.bet.hu weboldalon.

Elemzési hírleveleink rövid bemutatása

Erste Certi Híradó

Az Erste Certi Híradóval Ön az Erste Certifikátokkal kapcsolatos újdonságokról, változásokról vagy tájékoztatásokról kaphat híreket.
A Híradót általában azokon a hétköznapokon küldjük reggel 07:00-kor a feliratkozók részére, amikor az Erste Certifikátokkal valamilyen fontos esemény történik. Ilyen események például:
- certifikátok indulása, kiütése, lejárata, kivezetése;
- közelgő és már végrehajtott rolloverek részletei;
- termékek 10-es tőkeáttétel felett (előző napi alaptermék záróár alapján);
- certifikát hírek, közlemények.


Erste Fókusz

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is.


Erste Indikátor

Az Erste Indikátor hírlevélben az éppen aktualitással bíró devizapárok és indexek technikai elemzését olvashatja heti két alkalommal. Iratkozzon fel a hírlevélre és kapja meg emailben a legfrissebb piaci körképet.


Erste Indikátor Videó

Az Erste Indikátor Videó technikai elemzések olyan befektetési instrumentumokat mutatnak be egy-egy kisvideón, melyek aktualitásuk miatt figyelmet érdemelhetnek. A beszédes grafikonokat Rácz Balázs az Erste Befektetési Zrt. technikai elemzés specialistája moderálja.


Erste Panoráma

Napi rendszerességű részvénypiaci összefoglaló. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter, FHB) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza a főbb nemzetközi piacok (USA, Európa, Ázsia), valamint a nyersanyagok (olaj, arany) és a devizák (EURHUF, EURUSD) áttekintését is.


Európa Best Of

Napi hírek a hazai BÉTa piacon elérhető nemzetközi nagyvállalatokkal kapcsolatban. Mi a BÉTa piac? A Budapesti Értéktőzsde új piacán, a BÉTa Piacon közvetlen kereskedés indult számos európai nagyvállalat részvé­nyeivel. A BÉTa a Budapesti Értéktőzsde és az Erste közös innovációjával létrejött alternatív kereskedési platform.