Erste & Random
- egységben az erő

Együtt tovább
Erste szolgáltatások a
Random Capital ügyfeleinek
Future Step 1
Future Step 2
Future Step 3

A Random Capital Zrt. csatlakozott
az Erste Befektetési Zrt-hez

2021. szeptember 1-jén az Erste Befektetési Zrt. tulajdonába került a Random Capital Zrt., így az Erste Csoport 2021-ben a magyar tőzsde legnagyobb összforgalmat generáló szereplőjévé vált.

Az Erste célja, hogy a két vállalat tudását és erősségeit egyesítve egy olyan kiszolgálási modellt hozzon létre, amely mind az Erste, mind a Random ügyfeleknek a legmagasabb minőségű hazai befektetési szolgáltatást biztosítja.

Ismerje meg az Erste
befektetési tartalmait és elemzéseit!

Erste Market →

Tájékozódjon az aktuális piaci eseményekről az Erste folyamatosan frissülő befektetési oldalán, a www.erstemarket.hu-n

Napi elemzési hírlevelek →

Iratkozzon fel elemzési hírlveleinkre. Az Erste elemzői folyamatosan követik a piaci eseményeket és tudósítanak a legfontosabb újdonságokról.

Ötletgyár →

A piacot befolyásoló eseményeket járja körül. Rövidtávú befektetési ötletekről, részvényekről, devizákról, nyersanyagokról szól, jellemzően eladási-vételi ajánlásokkal és stop-loss szintekkel.

Research blog →

Aktuális és érdekes írások olyan nem kizárólag szakmai témákról, melyek éppen foglalkoztatják elemzőinket. A blog cikkeinek tartalma kollégáink rendhagyó véleményét tükrözi piaci aktualitásokról, napjaink gazdaságáról.

Chart →

Blue-chip magyar részvények, devizapárok és indexek technikai elemzése.

Podcast →

Az Erste szakértői rendszeresen tájékoztatják a hallgatókat a legfontosabb gazdasági és piaci eseményekről és információkról, a folyamatok hátteréről, hogy megalapozottabb befektetési döntéseket hozhassanak.

Erste Market Magazin

A Befektetés kategória egy-egy aktuális befektetési lehetőséget; a Sztori tartalmak pedig piaci eseményeket, embereket, történeteket mutatnak be.

Értesüljön elsőként az aktuális piaci eseményekről!
Látogasson el az Erste Market weboldalára!
Iratkozzon fel az elemzési hírlevelekkre és kövesse az Erste Market Facebook oldalát!

Future Step 1

...

Future step 2

...

Future step 3

...

További információ
Erste Befektetési Zrt. ügyfélszolgálat

Erste Befektetési Zrt. ügyfélszolgálat
Email: info@ersteinvestment.hu
Tel.: 06 1 235 5151

Random Capital Zrt. ügyfélszolgálat

Random Capital Zrt. ügyfélszolgálat
Email: info@randomcapital.hu
Tel.: Tel.: 06 1 501 3300

A jelen oldalon található információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT), valamint az Erste Befektetési Zrt. 100 %-os leánycége a Random Capital Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. eng. száma: E-III/218/2009) fenntartja.

A jelen oldalon keresztül elérhető információk a Random Capital Zrt. és Erste Befektetési Zrt. között a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 111. § (1) bekezdés alapján létrejött közvetítői szerződés alapján kerültek elhelyezésre.

A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott termékfajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról. A Termékekkel kapcsolatos további információkat Üzletszabályzatunk is tartalmazza, amely elérhető az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben

Elfogadom
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. Bővebben itt