Betöltés...
Ez engem érdekel!
Erste Investment Pont
1054 Budapest, Szabadság tér 14.

Hatékonyabb szintre emeljük a kereskedést

"Megismerkedünk és együttműködünk az ügyféllel, személyes igényeit figyelembe véve biztosítjuk szakértelmünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságot jelentő körülmények között lehessen sikeres a kereskedésben."
Bereczk Zoltán, Befektetési igazgató
"A piaccal kelünk és fekszünk, egyfolytában ötletelünk. A tőzsdézés célja nem egy-egy nagy üzlet, sokkal inkább a vagyon folyamatos gyarapítása és ügyfeleinket is ebben a szemléletben segítjük, támogatjuk."
Varjú Péter, Befektetési igazgató

Igénybe venné specialistáink szakértelmét?

Legyen a vendégünk egy kávéra, vagy teára kellemes környezetben a Szabadság téren és derítsük ki egy kötetlen beszélgetés keretein belül, hogy megfelelünk-e elképzeléseinek!
Részvénykereskedés
A klasszikus tőzsdézés üzletkötővel, aki egy kényelmes és bizalomra épített kereskedési világot teremthet Önnek. Mindezt telefonon, közvetlen azonnali elérhetőséggel társítva vagy igény szerint akár személyesen is.
Multi Advisor
Az Erste Private Banking kiemelt ügyfelei számára a komplex portfóliókialakítást biztosítását segítjük, melyen belül a taktikai portfólióelem menedzsmentjéért felelünk, szorosan együttműködve a bankárral.
USA Desk
USA specialistáink kizárólag az amerikai piacra fókuszálnak és helyi időzóna szerint is elérhetőek. Segítségükkel azonnal reagálhat a piaci mozgásokra, így otthonából is pont úgy tőzsdézhet, mintha az Egyesült Államokban lenne.
* A promócióban megjelenített árfolyamadatok a múltra vonatkoznak és a múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli eredményeknek. A részvénybefektetést különböző díjak, költségek terhelik. A megjelenített instrumentumok aktuális árfolyama és múltbeli teljesítményük megtekinthető az alábbi grafikonokra kattintva. Költségek tekintetében további információkért látogasson el weboldalunkra.