Hozzáférés megszerzése, újraaktiválása

Regisztráció hírlevél-olvasók részére
Amennyiben Ön korábban elemzési, certifikát hírleveleinket kapta email címére, úgy egy egyszerűbb regisztrációs folyamaton keresztül aktiválhatja hozzáférését.
Lépjen a Fiók Aktiválás aloldalra, és ott adja meg az email címét, majd nyomja meg a "Mehet" feliratú gombot. Ezt követően egy emailben ideiglenes jelszót küldünk Önnek, amivel bejelentkezhet a rendszerbe. Az ideiglenes jelszavát első bejelentkezést követően meg kell változtatnia.

Regisztráció új felhasználóknak
Ehhez nyissa meg a fejlécből elérhető "Regisztráció" menüpontot, és ott adja meg a kért adatokat. Ezt követően mentse az űrlapot, és hamarosan egy emailt kap a megadott címre, amiben aktiváló linket talál. Ezt a linket kattintsa meg, vagy másolja böngészőjének címsorába, ha nem kattintható. Az aktiválást követően beléphet a fejléc "Belépés" linkjére kattintva.

Elfelejtett jelszó esetén mi a teendő?
Amennyiben csak email címét tudja, amivel regisztrált, de jelszavára nem emlékszik, akkor ebben az esetben a Fiók Aktiválás aloldalon adja meg email címét, nyomja meg a "Mehet" gombot, és mi hamarosan ideiglenes jelszót küldünk a megadott címre. Ezzel be tud jelentkezni fiókjához, de az első belépéskor már meg kell változtatnia a jelszavát, saját biztonsága érdekében.

MyErsteMarket funkciók működése

Beállítások
Ezen az oldalon szerkesztheti meg a belépés után megjelenő "Watchlist" táblázat elemeit. A bal oldali hasábban látja a már kiválasztott elemeket, a jobb oldali hasábban pedig azokat az instrumentumokat, amelyek közül válogathat.
Ha a bal hasábból törölne, akkor fogja meg az egér bal gombjával a törölni kívánt terméket, és húzza a jobb hasáb fölé, majd ott engedje el a bal egérgombot.
Ha új elemet adna hozzá a bal hasábhoz, akkor a jobb hasábban keresse meg a kívánt elemet, majd szintén a bal egérgomb lenyomva tartásával húzza át, majd engedje el a bal hasáb termékei fölött.
Az elemek sorrendjét szintén az egérrel mozgatva változtathatja meg.
A módosítások elvégzése után mindig mentse el a változásokat a jobb hasáb alján látható gombra kattintva.
Maximálisan 10 elemet választhat be a bal hasábba, vagyis ennyi jelenhet meg a kezdőlap watchlist táblázatában.

Hírlevelek
Ezen az oldalon kezelheti hírlevél-feliratkozásait. A hírlevelekről röviden a jobb hasábban olvashat, a bal hasáb űrlapján pedig kijelölheti a kívánt hírlevél típusokat. Amennyiben a későbbiekben módosítaná beállításait, vagy leiratkozna valamelyik levélről, akkor ezt megteheti anélkül is, hogy bejelentkezne a MyErsteMarket fiókjába. Ehhez annyit kell tennie, hogy a minden email küldeményünk alján megtalálható "Feliratkozásaim kezelése" linkre kattint, és ott módosíthatja a megadott feliratkozásokat.

Árfolyamértesítők
Ezen az oldalon, és az egyes termék aloldalakon, a grafikon jobb alján is megtalálható "Árfolyamértesítő hozzáadása" linkre kattintva adhat meg új értesítőket egyes instrumentumokhoz.
Az értesítők különböző, instrumentumhoz kötött események teljesülésekor aktiválódnak: ekkor Ön egy email üzenetet kap az értesítő részleteivel.
Az egyes eseményekhez társítható árfolyamszintet mindig 15 perccel késleltetett formában veszi figyelembe a rendszer.

Saját adatok, jelszókezelés
Ezen az aloldalon keresztül módosíthatja nevét, mobilszámát és jelszavát. Amennyiben nem kíván jelszaván változtatni, úgy hagyja üresen az erre szolgáló mezőket.