Többet szeretnél látni az amerikai piacból?
USA real-time akció

Kereskedj valós idejű USA árfolyamadatokkal*, akár díj felszámítása nélkül!

Fizess elő a NetBrokerben a real-time szolgáltatásra, és:

  • 2023. december 31-ig a szolgáltatás havi díját automatikusan elengedjük,
  • azokban a hónapokban, melyekben legalább 1 db sikeres vételi vagy eladási tranzakciót hajtasz végre az amerikai tőzsdén

Real-time előfizetéssel a valós idejű adatok mellett a NetBroker Pro professzionális kereskedési felülethez is hozzáférést kapsz!

Kérdésed van az adatszolgáltatással vagy a NetBroker Pro felülettel kapcsolatban? Kérj visszahívást kollegáinktól!

Hogyan veheted igénybe a real-time szolgáltatást?

A kedvezményes időszak alatt bármikor bekapcsolhatod a real-time adatok elérését a Netbrokerben az Információ/Real-time előfizetések beállítása menüpont alatt. A beállítást követően jelentkezz be újra a NetBrokerbe, vagy lépj be a NetBroker Pro-ba, ahol azonnal elérhetővé válnak a valós idejű árfolyamok.

A szolgáltatás annak lemondásáig él, a havi díj 2024. január 1-től felszámításra kerül, ha 2023. december 31-ig nem mondod le az előfizetést.**

NetBroker belépés

Lépj be kereskedési rendszerünkbe!

Real-time előfizetés

Válasszd az Információ menü "Real-time előfizetések módosítása" menüpontját!

Előfizetés beállítása

Válaszd az USA oszlopban a RealTime-hoz tartozó rádiógombot!

Kereskedés

Kereskedési rendszereinkbe újra belépve már az azonnali árfolyamadatokat fogod látni.

*Az amerikai adatszolgáltatás előfizetésével a Nasdaq Basic, Nasdaq Last Sale (NLS) Plus adatszolgáltatásra fizet elő. Az előfizető elfogadja, hogy csak a Nasdaq NLS Plus adatszolgáltatás keretében elérhető amerikai értékpapírokra kap adatszolgáltatást. A Nasdaq NLS Plus adatszolgáltatása az alábbi amerikai tőzsdén jegyzett papírok árfolyam adatait tartalmazza: The Nasdaq Stock Market (Nasdaq); FINRA Trade Reporting Facility (TRF); Nasdaq BX (BX); Nasdaq PSX (PSX).

**A real-time adatszolgáltatás díját a mindenkori Díjjegyzék tartalmazza. Az ajánlat 2023. február 01. és december 31. között érvényes és minden elérhető előfizetési csomagra vonatkozik. A 2023. június 30. után lemondott szolgáltatások díja a Díjjegyzékben foglaltak szerint kerül felszámításra.

Az akció időtartalma alatt, az amerikai adatszolgáltatás előfizetési díja nem kerül felszámításra magánszemélyeknek abban a hónapban, amelyikben minimum egy, az amerikai tőzsdén az Erste rendszerében megadott vételi vagy eladási megbízás teljesült.

A honlapon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás és figyelemfelkeltés célját szolgálják. A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉTa kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon.

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben