USADesk
KERESKEDJEN AZ AMERIKAI RÉSZVÉNYPIACOKON
Számlanyitás Visszahívást kérek

Szakemberek és piaci specialisták az Ön szolgálatában

Figyeljük a trendeket és az amerikai piacokon folyó kereskedési lehetőségeket. Szolgáltatásunkkal az otthona kényelméből pont úgy kereskedhet, mintha az Egyesült Államokban lenne!

Egy megalapozott döntés alapja a friss és hiteles információ

Apple, Tesla vagy Facebook? Szakértőink kizárólag az amerikai piac eseményeire fókuszálnak és kereskedési napokon elérhetőek 14:00 és 22:00 között, hogy valós időben hozhassa meg befektetési döntéseit.

Velünk nem marad le a kedvező lehetőségekről!

Mit ér a lehetőség, ha nem értesül róla időben? Egyedülálló módon specialistáink az Ön igényei szerint tájékoztatják, amint egy kedvező lehetőség adódik az USA részvénypiacain. Elsőkézből és az országban az elsők között juthat olyan információkhoz, amelyek segíthetnek meghozni a jó döntést.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a részvényekbe történő befektetés különböző kockázatokat hordoz magában, ezért körültekintően értékelje befektetése termékparamétereit, befektetési céljait és az időtávot, valamint a kockázatokat!

Érdekel

Nyisson számlát most!

Kereskedjen 2019-es év befektetési szolgáltatójával az amerikai részvénypiacokon. Vegye igénybe Amerika szakértőink segítségét vagy kezelje befektetéseit online!

Már csak egy karnyújtásnyira az amerikai részvénypiacoktól!

Regisztráció

Gördülékenyebb ügyintézés várja, ha előzetesen regisztrál honlapunkon.

Számlanyitás

Regisztráljon minden adatának kitöltésével, hogy Önnek már csak annyi legyen a dolga, hogy aláírja a szerződést bármely Erste bankfiókban.

Kereskedési mód

Határozza meg az Önnek kényelmes kereskedési formát. Keresse telefonon specialistáinkat vagy lépjen be a NetBroker online felületére.

Kereskedés

Válassza ki a céljainak leginkább megfelelő befektetést. Ha segítségre van szüksége, munkatársaink a rendelkezésére állnak.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen dokumentum tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.