Az USA piaca

Amerika ad otthont a világ legnagyobb tőzsdéinek és a legismertebb vállalatok részvényeinek. Itt számos olyan értékpapír elérhető, amely nemzetközileg elismert és népszerűsége miatt magas likviditású.

USA szakértő brókerek az Ön szolgálatában

Bízza szakértőinkre az USA tőzsdéjének elemzését, a piaci események követését. USADesk üzletkötőink kizárólag az amerikai piacra fókuszálnak, és első kézből tájékoztatják Önt az új lehetőségekről.

Kereskedjen úgy, mintha Amerikában lenne

Egy kávézó New York-ban, iroda Chicagoban vagy egy nyaraló terasza a Balatonon? A közös bennük, hogy velünk bármelyik helyről azonnal kereskedhet az USA piacán, amerikai kereskedési napokon, 14 és 22 óra között!

USA SZAKÉRTŐ BRÓKEREINKKEL A SZEMÉLYES KAPCSOLAT LÉVÉN A KERESKEDÉS EGYSZERŰ, SZEMÉLYRE SZABOTT, MEGALAPOZOTT TANÁCSOKKAL TÁMOGATOTT

Amennyiben felkeltette érdeklődését az amerikai piac, engedje meg, hogy kollégáink bővebb tájékoztatást nyújtanak Önnek. Döntse el kötelezettségek nélkül, hogy szolgáltatásunk megfelel-e igényeinek.

Ha Ön önállóan szeretne portfóliót kialakítani az amerikai piacon NetBroker számla nyitásával is elérheti az USA piacának egyes termékeit. Indítson számlanyitást most és kereskedjen online, akár telefonos alkalmazásunkon keresztül.

Tartsa a kapcsolatot telefonon brókerével, és tájékozódjon tapasztalt forrásból a legfrissebb piaci információkról vagy kereskedjen online egyes amerikai részvényekkel akár önállóan.

USADesk szolgáltatás részletes tájékoztató Netbroker számlanyitás

Ismerje meg a NetBroker-t

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen dokumentum tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.