Érdekel az amerikai piac!
Erste Investment Pont
1054 Budapest, Szabadság tér 14.

Miért terjessze ki az USA piacára portfólióját?

Az USA a világ vezető gazdasága. Itt biztonságosan és transzparensen elérhető a világszerte elismert, nagy kapitalizációjú vállalatok magas likviditású, széles részvénypalettája.

Döntsön alaposan, friss információk alapján!

Specialistáink kizárólag az amerikai piac eseményeire fókuszálnak és minden nap elérhetőek 14.00 és 22.00 között. Így Ön valós időben hozhatja meg befektetési döntéseit.

Velünk nem marad le a kedvező lehetőségekről!

Szakértőink azonnal tájékoztatják, amennyiben kedvező lehetőség adódik az USA bármely piacán. Ön első kézből juthat olyan információkhoz, amelyek segíthetnek jó döntést hozni.

USA specialistáink az Ön szolgálatában!

Az amerikai piac szakértői ismerik a trendeket és az USA tőzsdéinek kereskedési lehetőségeit. Ön ugyanúgy tőzsdézhet otthonából, mintha az USA-ban lenne.

Tőlünk az elsők között juthat olyan információkhoz, amelyek segítenek időben meghozni a jó döntést!

„Ne higgye, hogy a pénzvilág messze esik a művészetektől. A tőzsde sem más, mint az emberi élet leképezése. Ugyanúgy megvannak a maga törvényszerűségei, mint a létünknek. Ha hozok egy rossz döntést, lefelé megy az életem. Ha viszont hozok egy jót, felfelé fut az index. Visszaesések, új lendületek, zuhanások és kikapaszkodások. Ahogyan az életben is, a válságokat túl kell élni - és a nagy túlélőké a jövő.”
Szelőcei Sándor, USA Desk vezető üzletkötő
„A tőzsde megpróbálja beárazni a jövő eseményeit. Mi azért vagyunk, hogy az Ön befektetési stratégiájának megfelelően, a tudásunk maximumát nyújtva felvegyük a helyes irányba mutató pozíciót! Az New York tőzsde nem csak 15:30-tól 22:00-ig tart, velünk egyedülálló módon akár már 14:00-tól kereskedhet az USA piacon! Kérdése van, bizonytalan, esetleg csak informálódna az USA piacról? Hívjon, mi várjuk!”
Wiesner Alex, USA Desk senior üzletkötő
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a részvényekbe történő befektetés jelentős kockázatokat hordoz magában, ezért körültekintően értékelje befektetése tárgyát, befektetési céljait és az időtávot, valamint a kockázatokat!

Igénybe venné specialistáink szakértelmét befektetéseihez?

Engedje meg, hogy részletesebben tájékoztathassuk Önt, milyen lehetőségei vannak az USA piacokon. Beszélgessen kötetlenül piaci specialistáinkkal, tudja meg, találkoznak-e az elképzeléseink!
Részvénykereskedés
Klasszikus tőzsdézés üzletkötő segítségével, aki egy kényelmes és bizalomra épített kereskedési világot teremthet Önnek. Telefonon közvetlenül, azonnal elérheti üzletkötőinket, de igény szerint személyesen is rendelkezésre állnak.
Multi Advisor modell
Az Erste Private Banking kiemelt ügyfelei számára komplex portfólió kialakítást biztosítunk. A taktikai portfólióelem menedzsmentje a mi felelősségünk is, melyet a privát bankárral szorosan együttműködve viszünk.
USA Desk
USA specialistáink kizárólag az amerikai piacra fókuszálnak és helyi időzóna szerint is elérhetőek. Segítségükkel azonnal reagálhat a piaci mozgásokra, így otthonából is pont úgy tőzsdézhet, mintha az Egyesült Államokban lenne.