USA Pre-market piac 13 órától
Amerikai részvények már piacnyitás előtt is az Erste NetBroker-ben
Számlanyitás Visszahívást kérek

Szolgáltatások

Használja ki az amerikai piac lehetőségeit és fektessen be az Erste-vel a világ legnagyobb tőzsdéin.

  • A NYSE és NASDAQ tőzsdék magas likviditású, világszerte elismert vállalatainak részvényeivel alakíthatja ki portfólióját
  • A Pre-market piacon lehetősége van már 13 órától USA részvényekkel kereskedni*
  • Tartós Befektetési Számlával akár teljes adómentességet érhet el**
  • Befektetési hitelt is igénybe véve vásárolhat például Microsoft, Tesla vagy Amazon részvényeket, ha a nagy nyereségért nagyobb kockázatot vállalna***
  • Tranzakcióhoz kötötten a megbízással egy időben válthat devizát****

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Erste NetBrokerben elérhető termékekbe történő befektetés különböző kockázatokat hordoz magában, ezért körültekintően értékelje befektetése termékparamétereit, befektetési céljait és időtávot, valamint a költségeket!

Érdekel

Hogyan működik a Pre-market piac?

Az amerikai tőzsdék hazai (15:30) nyitása előtt lehetősége van a Pre-market piacon kereskedni az USA részvényekkel már 13:00-tól*.

  • Ha már megnyitotta NetBroker számláját, bejelentkezés után kitöltheti a Pre-market kockázatfeltáró nyilatkozatot
  • A piacnyitás előtti megbízásnál a kötési jegyen a Pre-market szakaszt kell kiválasztania
  • Kérjük ügyeljen rá, hogy napi érvényességű megbízások megadásával tud a Pre-market piacon kereskedni
Számlanyitás Visszahívást kérek

Már csak néhány lépés választja el attól, hogy kézbe vegye pénzügyeit

1. Regisztráció

Díjkedvezmény és még gördülékenyebb ügyintézés várja, ha előzetesen regisztrál honlapunkon.

2. Számlanyitás

Regisztráljon minden adatának kitöltésével, hogy Önnek már csak annyi legyen a dolga, hogy aláírja a szerződést bármely Erste bankfiókban.

3. Belépés a NetBrokerbe

Kereskedési rendszerünket egyszerűen és kényelmesen használhatja számítógépről és okostelefonról egyaránt.

4. Kereskedés

Válassza ki a céljainak leginkább megfelelő befektetést. Ha segítségre van szüksége, munkatársaink a rendelkezésére állnak.

* A Pre-market kereskedés nyitása a téli-és nyári időszámítás különbségeiből fakadóan változhat.

** Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

*** Az Erste befektetési Zrt. által nyújtott és az Ügyfeleink által igénybe vehető szolgáltatások és kiegészítő befektetési szolgáltatások keretében adott Eseti megbízások és az Erste Befektetési Zrt.-vel bizományos szerződések, Sajátszámlás Ügyfelek fedezeteként elfogadott Eszközök köre, továbbá a fedezetképzésre, a fedezet kiegészítésére, valamint a kényszerlikvidálással kapcsolatos határértékre vonatkozó szabályok a Fedezeti és Biztosítéki hirdetményben kerülnek meghatározásra.

**** A tranzakcióhoz kötött azonnali devizaváltás kereskedési napokon 08:00 és 22:00 között lehetséges.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

*A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódjon a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

**Valós idejű (real-time) adatszolgáltatás előfizetés esetén.

***Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben