Miért (nem) újdonság, amit most tapasztalhatunk?

Egy éve, 2020. március 9-én éltük meg a Dow Jones egyik legnagyobb napon belüli zuhanását. A várakozásoknak megfelelően viselkedett akkor a piac? Mik a 2021-es kilátások a vakcináció és az új amerikai elnök időszakában?

Legyen részese Ön is egy izgalmas beszélgetésnek! Kövesse élő közvetítésünket otthona kényelméből, hallgassa meg a szakértői véleményeket és tegye fel Ön is saját kérdéseit előadóinknak!

Előadóink:

  • Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. Kereskedés és Értékesítés divízió vezetője
  • Varga Zalán, az Erste Alapkezelő értékesítési igazgatója
  • Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője
  • Pálvölgyi Máté, az Erste Befektetési Zrt. szenior elemzője
Dátum: 2021. március 9., kedd 17:00 - 18:00

Az esemény korlátozott létszámú, ezért jelentkezését kérjük, minél előbb küldje el!

Regisztráljon ingyenes webináriumunkra!

Tematika

Visszatekintés az elmúlt egy évre

A magas árfolyamok, az infláció és a laza monetáris politika kapcsolata

Az aktuális piaci trendek

Nézői kérdések megválaszolása

Technikai tudnivalók

A csatlakozáshoz szükséges információkat regisztrált érdeklődőinknek elküldjük e-mailben! Kérjük, a jelentkezés leadása után ellenőrizze, hogy rendben megérkezett-e ez a levél postafiókjába. Ha nem kapott levelet, nézze meg a SPAM mappát és ellenőrizze a beírt adatok helyességét.

Az előadás megtekintéséhez nem kell semmilyen alkalmazást telepítenie. Ahhoz, hogy követhesse a webinárium eseményeit, egy linken keresztül kell belépnie.

Jelen weboldalon foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A website üzemeltetőjének - az Erste Befektetési Zrt.-nek -, hivatalos Üzletszabályzata és ÁSZF-e megtekinthető az ersteinvestment.hu oldalon.

Erste Befektetési Zrt. tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT.

A nyilatkozattevő jelentkezésével egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az ERSTE-csoporthoz tartozó társaságoktól (beleértve magát az Erste Befektetési Zrt-t is) és az Erste Befektetési Zrt. által forgalmazott alapoktól származó reklám- és információs anyagokat küldjön a nyilatkozattevőnek bármely értesítési módon, ebből a célból a jelen regisztrációs lapon és az ügyfélkapcsolat során tudomására jutott adatait kezelje. A nyilatkozattevő hozzájárul, hogy az Erste Befektetési Zrt. az adatok feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg. A nyilatkozattevő kijelenti hogy hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A nyilatkozattevő tudomásul veszi, hogy megadott hozzájáruló nyilatkozatát bármikor, korlátozás és indoklás nélkül postai úton, vagy elektronikus levél formájában, illetve személyesen is visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonásával kapcsolatos egyéb információk a Társaság honlapján kerülnek közzétételre.